24-uurs service

Bij Stomerij Rembrandt kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht om uw kleding te brengen en op te halen. Door onze nieuwe 24 uur-automaat hoeft u zich niet meer te haasten om even snel naar de stomerij te gaan.  1. Buiten onze openingstijden kunt u met uw Rembrandtpas naar binnen, door deze in te voeren in de kaartlezer naast de deur.
  2. Binnen komt u in een beveiligde ruimte waar onze 24 uur-automaat staat. U voert de pas in en kiest op het beeldscherm of u kleding komt brengen (alleen VIP pas) of komt halen. Als u kleding komt halen toetst u op de knop halen.
  3. De automatische kledingbaan gaat draaien en uw kleding wordt automatisch uit de baan gehaald. De kleding komt via een kleine hangbaan in de uitgiftekast terecht.
  4. Als uw kleding is verzameld tot max. 6 stuks, dan stopt de baan met draaien en wordt de achterdeur gesloten. De glasplaat zakt aan de voorzijde naar beneden zodat u uw kleding kunt uitnemen.
  5. Dit proces herhaalt zich tot al Uw kleding uitgegeven is. 


Opmerkingen:

  • Komt niet alle kleding uit de automaat, vergeet dan niet uw pas mee te nemen. De reden kan zijn: niet gereed, te lang voor in de band of er is nog niet betaald.
  • Heeft u een dagpas en alle kledingstukken zijn uitgegeven, dan wordt deze automatisch ingeslikt.

Aanvragen & opwaarderen pas

Aanvragen & opwaarderen pas
Bestel nu uw gratis Rembrandtpas!    Lees meer

Productverzorging

Productverzorging
Vraag in de winkel naar de Vinoy-Speciaal textielbeschermer!    Lees meer