Goedkope stomerij Amstelveen

Goedkope stomerij Amstelveen

Bent u zoek naar een goedkope stomerij in Amstelveen? Dan bent u bij Stomerij Rembrandt aan het juiste adres. Wij zorgen voor een grondige reiniging van uw kleding en ander textiel tegen scherpe tarieven. Als u in het bezit bent van een Rembrandtpas krijgt u ook nog eens een extra korting op onze stomerij-diensten, waardoor u nog goedkoper uit bent.

Rembrandpas

Zoals hierboven vermeld kunt u aanzienlijk goedkoper gebruik maken van onze stomerij als u in het bezit bent van onze pas. De korting kan, afhankelijk van het saldo dat u er op laat zetten, oplopen tot wel twintig procent. Toch een aanzienlijke besparing. U kunt deze pas natuurlijk ook gebruiken in onze 24/7 stomerij-automaat. Vraag hier uw pas aan.

Tarieven

In onze stomerij hanteren wij duidelijke tarieven. U kunt zelf online bekijken en bereken hoeveel u kwijt bent aan het laten reinigen van uw kleding. Dus geen vervelende verrassingen achteraf. In ons prijsoverzicht is tevens de rembrandpas korting verwerkt. Zo kunt ook direct zelf berekenen hoeveel u gaat besparen.

Kwaliteit stomerij

We zijn goedkoop, maar beknibbelen nooit op de kwaliteit. De stomerij is voorzien van een zeer modern machinepark en alle kleding krijgt de aandacht die het verdient. Of het nu gaat om kleding van een ‘reguliere’ stof of om een artikel van een zeer fragiel materiaal, we zorgen er altijd voor dat uw kleding op de juiste en professionele manier wordt gereinigd (waar nodig zelfs met de hand).

Dus als u zoek bent naar een goedkope en toch kwalitatief hoogstaande stomerij in Amstelveen, dan kiest u voor de diensten van Stomerij Rembrandt. Ook voor zakelijke klanten.

Rembrandtpas

Rembrandtpas
Bestel nu de Rembrandtpas? Bestelling via internet is gratis!    Lees meer