Kleding stomen Amstelveen

Kleding stomen Amstelveen

U heeft kleding die u wilt laten stomen? Stomerij Rembrand in Amstelveen is al jaren de juiste keuze voor het stomen en reinigen van al uw kleding. Wij beschikken over de beste apparatuur, kennis en ervaring om uw kleding weer volledig schoon te krijgen.

 

Dankzij ons geautomatiseerde afleverpunt in Amstelveen kunt u de te stomen kleding ook buiten de openingstijden aanbieden.

Wat is stomen?

Anders dan de naam doet vermoeden is stomen eigenlijk chemisch reinigen. Er wordt wel stoom gebruikt, maar vooral voor het verwarmen van de machines en voor de afwerking van de kleding (bij het persen bijvoorbeeld). Elke stof vraagt om een specifieke behandeling. Onze machines worden ingesteld op de te stomen kleding, zodat de kleding altijd op de goede en meest veilige manier wordt gereinigd.

Milieu

Natuurlijk zijn ook wij erg begaan met het milieu. Daarom werken onze machines zeer milieuvriendelijk en gebruiken we bij het stomen van de kleding alleen verantwoorde reinigingsmiddelen. Uw kleding is weer helemaal in orde en de impact op het milieu is minimaal, een win win situatie.

Welke kleding stomen wij?

Kort gezegd kunnen we alle kleding stomen of reinigen. Dat kunnen colberts, pantalons, jurken of blouses zijn, maar ook bijvoorbeeld een suède jas of een trouwjurk. Tevens kunnen wij huisttextiel, zoals tapijten en dekens, weer helemaal schoon maken. Kortom, als het textiel betreft en het moet echt goed schoon zijn, dan kunt u op ons rekenen. Ons machinepark is hypermodern, maar de service en kwaliteit zijn nog altijd ouderwets degelijk. Laat uw kleding daarom stomen door stomerij Rembrandt in Amstelveen.

Over ons

Over ons
Stomerij Rembrandt is gespecialiseerd in het stomen en persen van exclusieve en delicate kleding.    Lees meer