Kledingreparatie Amstelveen

Kledingreparatie Amstelveen

U heeft kapotte kleding die u nog wel een tweede leven gunt? Kom dan naar Stomerij Rembrandt, het juiste adres voor kledingreparatie in Amstelveen en omgeving. Natuurlijk zijn we bij veel mensen bekend als de stomerij voor het vakkundig reinigen van textiel, maar ook voor het repareren van uw kleding kunt u op ons vertrouwen. U kunt bij ons terecht voor professionele kledingreparaties aan de meest uiteenlopende kledingstukken. We zijn een modern uitgerust kledingreparatiebedrijf en hebben uitgebreide ervaring. Uw kleding wordt op de juiste wijze hersteld, zodat u er weer lange tijd plezier aan kunt beleven.

 

Welke kledingreparaties

U kunt ons inschakelen voor onder andere de volgende kledingreparaties:

  • inkorten van bijvoorbeeld broek, jeans of jurk
  • vervangen van ritsen in verschillende kledingstukken
  • aanzetten van knopen
  • mouwen van bijvoorbeeld jas of colbert verstellen
  • nieuwe voering plaatsen
  • alle andere nodige veranderingen aan kleding

Stoppage

Een gaatje in uw pak, motten in uw niet zo oude jas of een brandplekje in die nieuwe jurk? Dat is zeer vervelend, maar geen directe reden tot wanhoop. U kunt ons inschakelen voor een goed uitgevoerde onzichtbare stoppage. We repareren het gaatje in de kleding, zodat u er niets meer van ziet. Dus ook niet dat deze kledingreparatie heeft plaatsgevonden. Uw kleding ziet er weer uit als nieuw.

Beschermen kleding

Desgewenst kunnen we uw kleding behandelen met een speciale beschermende stof, waardoor vuil en vocht worden geweerd. Zo blijft uw garderobe langer mooi en fris.

Winkel

U kunt uw kleding voor kledingrepartie aanbieden in onze winkel in Amstelveen, deze is zes dagen per week (maandag tot en met zaterdag) geopend. Hebt u vragen of speciale wensen? Dan kunt natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Prijzen op aanvraag.

24-uurs service

24-uurs service
Uw kleding is onze zorg. Breng en haal het 24/7!    Lees meer