Rembrandtpas

Met de Rembrandt VIP pas kunt u gebruik maken van onze 24 uur-automaat met een  korting tot wel 20%.

U kunt de korting zelf bepalen, door een van de drie Rembrandt VIP passen te kiezen. Via internet is de bestelling van de Rembrandt VIP pas gratis (normaal €5,00). Voor opwaardering van de pas betaald u het volledige bedrag van de gekozen pas vooruit.

Er zijn 3 soorten Rembrandt VIP passen waar u uit kunt kiezen:

  • SilverCard       - Vooruitbetaling = € 100,00 - U krijgt 10% korting
  • GoldCard         - Vooruitbetaling = € 200,00 - U krijgt 15% korting
  • DiamondCard  - Vooruitbetaling = € 300,00 - U krijgt 20% korting

Opmerking:

Vergeet niet uw Rembrandt VIP pas mee te nemen bij het brengen of halen van uw kleding. Zonder Rembrandt VIP pas kunnen wij u geen korting toekennen. Het bedrag dat u op dat moment besteedt, wordt automatisch van uw saldo afgehaald. Op uw bon (factuur) staat dan uw nieuwe saldo vermeld.

 

Voorwaarden:
U kunt uw huidige Rembrandt VIP pas alleen opwaarderen met hetzelfde bedrag van de eerder bestelde Rembrandt VIP pas. Als u bijvoorbeeld kiest voor een SilverCard, blijft u deze behouden. U kunt dus niet (tussentijds) veranderen van het Rembrandt VIP pas-type, tenzij u tegen betaling van € 5,00 kiest voor een extra Gold- of DiamondCard.

 

De Rembrandt VIP pas is en blijft eigendom van 'Stomerij Rembrandt'. Bij verlies of diefstal dient u direct contact met ons op te nemen, zodat wij uw Rembrandt VIP pas direct kunnen blokkeren. Kosten voor een nieuwe klantenpas bedragen € 5,00.

24-uurs service

24-uurs service
Uw kleding is onze zorg. Breng en haal het 24/7!    Lees meer

Aanvragen & opwaarderen pas

Aanvragen & opwaarderen pas
Bestel nu uw gratis Rembrandtpas!    Lees meer