Wasserette Amstelveen

Wasserette AmstelveenOp zoek naar een goede wasserette of wasserij in Amstelveen? Kom naar Stomerij Rembrandt, het juiste adres voor het laten reinigen van al uw kleding en textiel. Of het nu gaat om ‘normale’ kleding of om zeer delicate materialen, in onze wasserette wordt alles grondig en op de juiste (veilige) manier weer helemaal fris en schoon gemaakt.

Als u geen tijd heeft om uw kleding tijdens de reguliere openingstijden langs te brengen, kunt u bij onze winkel in Amstelveen gebruik maken van de 24-uursservice.

Moderne wasserette

De wasserette is uitgerust met de modernste machines en technieken. Hierdoor krijgt elk kledingstuk de correcte behandeling. Als het zeer delicate stoffen betreft wordt de ouderwetse handwas ingezet. Ons wasserij-machinepark zorgt niet alleen voor het beste resultaat, maar is tevens zeer milieuvriendelijk. Ook gebruiken we zo veel mogelijk de meest duurzame reinigingsmiddelen. Kortom, uw kleding optimaal gereinigd met een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Textielartikelen

Bij de wasserette kunt u onder andere de volgende textielartikelen laten wassen:

  • kleding (overhemden, broeken, rokken, jurken etc.)
  • bedtextiel (hoeslakens, overtrekken, dekbedden)
  • tafellinnen (tafellakens, servetten)
  • huistextiel (gordijnen, hoezen)

Afgiftepunten

Bij onze wasserette in Amstelveen kunt u op elk uur van de dag op iedere dag van de week u kleding of ander textiel afgeven. Dat gebeurt via ons geautomatiseerd afgiftesysteem (tevens zes dagen per week open). Daarnaast zijn er nog twee andere afgiftepunten, namelijk in Diemen en Amsterdam. Vervolgens wordt uw kleding binnen twee werkdagen gereinigd. Als u veel haast heeft, is een verwerking met spoed mogelijk.

Zakelijke wasserette

We reinigen kleding voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Een groot aantal regionale kleding- en interieurwinkels maakt al jaren naar alle tevredenheid gebruik van onze wasserette en andere diensten.

Wilt u meer weten over onze wasserettediensten of heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afgiftepunten

Afgiftepunten
    Lees meer