Stomerij Amstelveen

Stomerij Amstelveen

U bent op zoek naar een betrouwbare stomerij in Amstelveen? Stomerij Rembrandt is al meer dan een kwart eeuw de juiste keuze voor het laten schoonmaken van uw kleding. Onze stomerij is uitgerust met de nieuwste machines en hierdoor is er eigenlijk geen kleding of textiel die wij niet kunnen reinigen. Zeker voor kwetsbare kleding of kleding die speciale aandacht vergt is Stomerij Rembrandt in Amstelveen het juiste adres. We werken voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Altijd bereikbaar

We begrijpen dat u overdag niet altijd in staat bent om kleding naar de stomerij te brengen. Daarom beschikken wij over een stomerij automaat. U kunt op elk moment van de dag, ongeacht welke dag dit is, uw kleding naar de stomerij brengen en natuurlijk weer ophalen. Dat laatste is doorgaans mogelijk binnen twee (werk)dagen. Klanten die in het bezit zijn van een klantenpas maken extra voordelig gebruik van deze gemakkelijke dienst.

U kunt niet twee dagen wachten op uw kleding? Neem contact met ons op, meestal kunnen we een spoedklus inplannen.

Naast de stomerij in Amstelveen zijn er tevens twee afgifte punten in Diemen en Amsterdam.

Kleding en textiel reinigen

U kunt in onze stomerij terecht voor het reinigen van:

  • ‘normale’ kleding (pantalons, colberts, stopdassen, japons, jassen etc. Deze kunnen desgewenst voorzien van een beschermende coating)
  • kwetsbare kleding (wij hebben voor nagenoeg elke stof een veilige reinigingsmethode)
  • waterafstotende kleding (bijvoorbeeld regenkleding en skikleding)
  • woontextiel (gordijnen, tapijten, overtrekken, tafellinnen, dekens etc.)

Tevens kunt u het wassen van kleding, kledingherstel, kastklaar maken van bedtextiel en modelpersen met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Zakelijke stomerij

Ook bedrijven weten Stomerij Rembrandt in Amstelveen te vinden. We verzorgen al jaren textielreiniging voor bedrijven als Armani, Van der Heijden Herenmode, Gescher & Kemper - Woninginrichting en vele anderen. Hebt u een betrouwbare stomerijpartner nodig voor uw onderneming? Neem dat contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stomerij Rembrandt

Stomerij Rembrandt
    Lees meer